Fibernet

Fibernet

Hus & Grunds medlemmer  har i flere år udtrykt ønske om bedre internet og antennesignal.
I efteråret 2019 var Grundejerforeningen Kongsmark Strandhuse så venlige, at de til en del af nabo grundeejerne uddelte materiale, som de havde modtaget fra FIBIA i forbindelse med deres ønske om Fibernet.

Af den årsag modtog  vore medlemmer fra Stillingevej i syd og til Kelstrup Strand i nord materiale med tilbud om at melde sig til. Mange var interesseret.
Hus & Grund arrangerede derfor et møde i Februar 2020, hvor alle grundejerforeningerne i strandområdet blev inviteret. Det krævede en del grundejere, som tilmeldte sig, for at projektet blev gennemført.
Nu lægges der så fibernet på denne strækning samt ved Bildsø og Drøsselbjerg og så vidt vi ved også Næsby Strand i den anden “ende”.

Senest har mange beboere modtaget skrivelse fra FIBIA
I foråret 2021 er udrulningen af fibernettet i fuld gang. Er man ikke tilmeldt men interesseret kan man kontakte Brian Guldberg/ FIBIA på tlf. 7024 2426 eller gå på deres hjemmeside her 
Bruger man kun huset i sommerhalvåret, så er der mulighed for et fritids abonnement i  6 måneder om året. Se abonnement og priser her.
Og pjece om et sådan fritids abonnementet findes her.